rechtsbijstandabonnement mijn dossiers
home >> interim jurist inhuren

Interim-jurist inhuren

Als middelgroot bedrijf of overheidsinstelling heeft u af en toe behoefte aan externe juridische expertise. Dat kan zijn voor een project, een aantal vergelijkbare casus, specifieke kennis die uw eigen juristenteam niet in huis heeft of gewoon vanwege capaciteitsproblemen of vervanging. En dan wilt u een jurist die voldoende ervaring heeft in het rechtsgebied maar ook daarbuiten, die aanpakt en problemen oplost. En natuurlijk voor een gunstig en concurrerend tarief.

Wist u dat uit een recent onderzoek bleek dat de meeste bedrijven geen jurist durven in te huren omdat ze bang zijn voor onbekende en hoge kosten. Terwijl een ervaren jurist inhuren juist die kosten kan reduceren en de kans op juridisch succes vergroot. Ook kunt u vooraf afspraken over de vergoeding maken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

De tariefstelling is afhankelijk van de duur en complexiteit van de opdracht, voor enkele uren per maand tot enkele dagdelen per week, of een fixed-price voor een afgebakend project. En vanwege mijn ruime ervaring in het recht en brede inzetbaarheid gaat er geen onnodige tijd verloren aan inwerken, bestuderen en inlezen.

Denkt u aan het inhuren van een ervaren jurist, denk dan eens aan mij. Ik kom graag eens vrijblijvend bij u langs om kennis te maken.

Weten wat ik tot nu toe zoal heb gedaan? Lees dan mijn portfolio.